Wossala Rozina nagy lépésre szánta el magát

Komoly döntést kellett meghoznia Wossala Rozinának az ősz közeledtével. Az RTL klub Reggeli műsorának műsorvezetője távozik a képernyőről, legalábbis egy időre. 

Az ősz beköszöntével Rozinának komoly feladatai lesznek, hiszen a Bestia nevű éttermben újra ősszel indul be az élet, éppen ezért a Reggeli műsorvezetője a mai adásban elbúcsúzott Papp Gergőtől és kollégáitól.

,,Én azt gondolom, hogy egy tisztességes kocsmáros az 3.30-kor fekszik és nem 3.30-kor kel és az étteremben, amit vezetek a szeptember a megújulás időszaka, így vettem a bátorságot és nemet mondtam a továbbiakban a Reggelire. Nekem ez egy fantasztikus másfél év volt és szeretném megköszönni az RTL Klubnak, hogy kipróbálhattam magam egy ilyen szerepkörben. Hiányozni fogtok nekem, de az alvás az jól fog esni" - mondta Rozina a Reggeli műsorában.

Rozina a búcsú mellett azt is megosztotta a nézőkkel, hogy nem örökre tűnik el, ugyanis az ősszel induló Konyhafőnök VIP és a Profi a konyhámban műsorokban még találkozhatunk vele.

EZ IS ÉRDEKES:

Ezeket olvastad már?

via 24.hu, címlap Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!