Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A világ minden nőjének és lányának üzen nőnapon a híres tornacipőmárka

Mit jelent számunkra nőnek lenni 2019-ben? Erre a kérdésre keresik a választ március 8-án, a nemzetközi nőnapon a világ több, mint 365 Converse üzletében.
A Converse „All The Stories Are True” ( vagyis minden történet igaz) kampánya keretében március 8-án, a nemzetközi nőnapon a világ több mint 365 Converse üzletében a nők fehér Chuck Taylor tornacipőkre írva fogalmazhatják újra, mit jelent számukra nőnek lenni 2019-ben. A magyarországi eseménynek a Converse Westend üzlete ad otthont.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Converse (@conversemagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Az aktivitást a márka legújabb, „Love the Progress” kollekciója inspirálta, amelyet a márka női tervezői alkottak meg a szeretet, az egység és a közösség erejéből merítve ihletet. A cipőkön inspiratív grafikai nyomatok, kézzel írott üzenetek és formabontó színek bátorítják a nőket egymás támogatására.
 
A nemzetközi nőnapot a Converse olyan múltbéli és jelenkori nők történeteivel ünnepli, akik maguk alakítják jövőjüket, és saját szavaikkal értelmezik újra a női nem fogalmát, miközben másokat is inspirálnak.
 
Március 8-án a Converse Westend üzletében te is csatlakozhatsz a mozgalomhoz, és megoszthatod üzeneted egy fehér Converse cipőn. Millie Bobby Brown színésznő és aktivista Ausztráliában csatlakozott a globális eseményhez, ahol egy workshop keretében fiatal nőkkel együtt beszélgetett arról, mit is jelent a mai világban lánynak lenni. A kampány magyarországi szereplője Lukoviczki Réka, aka RobotGirl, aki saját történetével üzent Converse cipőjén: We are awesomely adaptive! (Vagyis szuperül alkalmazkodunk/passzolunk!)
 
Az aláírt üzenetekkel ellátott cipők a női összefogást jelképezik, és később kiállításra vagy adományozásra kerülnek.
 

EZ IS ÉRDEKELHET:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!