Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Új őrület: sajtot dobálnak a szülők gyerekeikre, mert azt gondolják, hogy ez vicces

Új őrület kezdődött az interneten. A felnőttek azzal szórakoznak, hogy sajtot dobálnak a gyerekük fejére. Szerintetek aranyos, vagy nagyon idióta az új netes kihívás?

Talán néhányan még emlékeznek a tavalyi év egyik leghülyébb netes kihívására, amiben az emberek kutyákra dobáltak egy szelet sajtot, mert jópofának gondolták. Ha nem akkor most megmutatjuk, miről is van szó:

Nos, úgy tűnik, hogy ez a fajta kihívás kevés volt. A szülők úgy gondolták sokkal viccesebb, ha csecsemőkre és kisgyerekekre dobálnak sajtot, és az ő reakciójukat videózzák le. A felvételeket  #cheesechallenge, azaz sajtkihívás hashtaggel töltik fel a közösségi oldalakra.

A 24.hu azt írja, a kihívás egy @unclehxlmes felhasználónevű usertől indult a Twitteren, aki a kistestvérére dobált sajtot, és töltötte fel az erről szóló videót a közösségi oldalra. A felvételt azóta már törölte a srác, de ez is elég volt ahhoz, hogy elinduljon az új őrület.

A videóknak nagy sikere van. A gyerekeknek nem mindig tetszik, hogy sajtot dobálnak az arcukra. Volt, aki el is szontyolodott:

A kihívásnak annyira nagy sikere van, hogy valaki már sonkával is kipróbálta:

Ezeket olvastad már?

via Mashable

Címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!