Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Videón, ahogy egy 99 éves férfi és 80 éves felesége életében először eszik gyorskaját

Ez volt a karácsonyi kívánságuk az idősek otthonától, ahol laknak.

Bár az első McDonald's már 64 éve megnyitotta kapuit, a 99 éves William Thorpe és felesége, Ann Sadler-Smith egyszer sem mentek be, hogy megkóstolják az itt kínált ételeket. Sőt, semmilyen másik gyorsétterembe nem tértek be Angliában. William úgy érezte, hogy ennyi idősen itt az ideje, hogy feleségével együtt belevessék magukat a gyorskaják világába és megkóstolják Anglia legnépszerűbb gyorsétteremláncainak legkedveltebb fogásait.

William és Ann jelenleg egy idősek otthonában laknak a berkshirei Slough-ban. Az otthonban nemrég kiraktak egy kívánságfát, amire minden lakó felírhatja, mit szeretne kihúzni a kívánságlistájáról, a személyzet pedig megpróbálja valóra váltani nekik. Amikor Thorpe felírta a fára, hogy ő és a felesége életükben először szeretnék kipróbálni a gyorsételeket, a személyzet mindent beszerzett. Elmentek a Mekibe Big Macért, pizzáért, a Subwaybe szendvicsekért, csirkefalatkáért a Burger Kingbe, vegán kolbászos párnáért a Greggs nevű sütödeláncba, és a Krispy Kreme-ből hoztak nekik fánkot.

Az idős házaspárnak minden nagyon ízlett, főleg a Big Macet dicsérték és a fánkot, de a többivel sem volt különösebb problémájuk. Egyedül a csirkefalatkákért nem voltak igazán oda. A kóstolóról egyébként videó is készült, amit a LadBible című bulvárportál osztott meg a Facebook-oldalán.

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: William Lailey/Caters News


Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

DeákAndrea
Lizinka / DeákAndrea Sat, 2019-12-07 08:26

Nagyon megrázó videó, de ugyanakkor nagyon megható is! Le a kalappal az intézet dolgozói előtt, hogy „bearanyozták” az idősek napjait kívánságuk teljesítésével!