Üzenj szeretteidnek a Nosalty ünnepi Viber-matricacsomagjával

Különleges ajándékkal készült az ünnepekre a Nosalty! A Viberen ingyenesen letölthető, speciális, ünnep matricacsomaggal kedveskedik hűséges olvasóinak, valamint a már közel 300 ezer tagot számláló viberes Nosalty Közösség tagjainak.

A Nosalty ünnep matricacsomag 14 matricát tartalmaz, melyek egytől egyig kedves ünnepi pillanatokat és télies motívumokat jelenítenek meg. Ezek megosztásával akkor is közelebb érezhetjük magunkat egymáshoz, ha éppen nem lehetünk együtt. A matricák 3 hónapig lesznek elérhetők, így a téli hónapokban mindenki kipróbálhatja és megoszthatja őket a szeretteivel, barátaival, vagy akár a kollégáival is.

Üzenj szeretteidnek a Nosalty karácsonyi Viber csomagjával. Töltsd le itt!

Az új matricák mellett a Nosalty Közösség tagjai jobbnál jobb receptajánlókat kapnak az ünnepek közeledtével is, hogy a Mit főzzek ma? kérdés karácsonykor se maradjon megválaszolatlanul. A közösséghez bárki csatlakozhat, aki rákeres a Nosalty-ra a Viber alkalmazásban. A Nosalty téli pillanatok matricacsomagot ITT tölthetitek le.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Még több ünnepi tartalom:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek