Miért nem szabadna soha üresen elindítani a mikrót?

Kisebb-nagyobb problémákat okozhatunk azzal, ha kísérletezgetünk.

Abban egyetérthetünk, hogy nincs modern konyha mikró nélkül, hiszen ez az, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az ételkészítést a mindennapjainkban. Ez egy sokoldalú eszköz, amit az újramelegítés mellett számos egyéb célra is felhasználhatunk, vannak, akik ebben készítenek bögrés sütiket, buggyantott tojást, a reggeli zabkását, pudingot és még sorolhatnánk. Van azonban egy fontos tiltás is, ami ezt a mikrót illeti: soha nem szabad üresen elindítani.

Ez a gyakorlat ártalmatlannak tűnhet, de valójában nagy károkat okozhatunk vele, hiszen a mikró energiahullámainak szükségük van valamire, amibe beépülhetnek. Ennek hiányában komoly gondokat okozhatnak. Mutatjuk, hogy pontosan mire gondolunk.

Kattints a képre, hogy megtudd, mit okozol a mikródnak, ha üresen járatod!

Figyeljünk tehát arra, hogy csak akkor járjon a mikró, ha tényleg van benne valami!

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek