Vereb Adrienn

A főzés engem egyszerre nyugtat meg és pörget fel nagyon jó értelemben.

Név: Vereb Adrienn

Életkor: 40 éves

Foglalkozása: pénzügyi vezető saját vállalkozásban és produkciós backstage koordinator

Kedvenc ízvilág: japán, japán-dél-amerikai fúziós konyha

Kedvenc szakács: Nobu Matsuhisa, Jason Atherton, Győrffy Árpád

Kedvenc saját recept: rozmaringos, gyömbéres marinált kacsacomb vöröskáposzta, lilahagyma és szilva ágyon

Kedvenc recept: glaszírozott sült cékla baby spenóttal, kecskesajttal, pirított dió és zöldfűszer dressingelSaját specialitás: BBQ sült oldalas sajtos quesdillaval, paradicsom salsával és quacmole-val, Kocsonya Rocky’s style

Kalandra fel! Lehetne ez akár életem szlogenje is. 20 évesen már nekivágtam a nagyvilágnak, elmentem angolt tanulni Amerikába. Majd a sors összehozott német férjemmel, akivel közös vállalkozást alapítottunk itthon. Munkánknak köszönhetően beutaztuk a fél világot, ez mindkettőnket nagyon nyitottá tett. Férjemnek köszönhetően éltünk Németországban, én magam rövid ideig Spanyolországban is.

A családi vállalkozásunkon kívül már több mint 8 éve produkciós backstage koordinator vagyok a budapesti nagy pop és rock koncerteken. Ez a munkám érdekes és egy igazi adrenalin bomba nekem minden show lebonyolítása!

Koncertszervező tevékenységemhez kapcsolódik egy nekem kedves hobbim. Gyűjtöm a "híres kollégákkal", a sztárokkal közös fotókat. A nappalink falát már közel 100 ilyen fotó teszi vidámmá!

Másik nagy szenvedélyem a főzés. Ezt a rajongást édesapámtól örököltem, nagy öröm nekem, hogy az ő főzés iránti rajongását én tovább vihetem. A főzés engem egyszerre nyugtat meg és pörget fel nagyon jó értelemben. Figyelem az új trendeket az alapanyag használttól a tálalási technikákig. A nagymamáimtól tanult hagyományos recepteket és praktikákat a mai kor szellemében próbálom meg újragondolni.

Gyermekünk még nincs, férjemmel közösen neveljük a mi kis fekete klánunkat, 2 fekete óriás schnauzerünket és 2 kis fekete cicánkat teljes harmóniában.

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek