Vereb Adrienn

A főzés engem egyszerre nyugtat meg és pörget fel nagyon jó értelemben.

Név: Vereb Adrienn

Életkor: 40 éves

Foglalkozása: pénzügyi vezető saját vállalkozásban és produkciós backstage koordinator

Kedvenc ízvilág: japán, japán-dél-amerikai fúziós konyha

Kedvenc szakács: Nobu Matsuhisa, Jason Atherton, Győrffy Árpád

Kedvenc saját recept: rozmaringos, gyömbéres marinált kacsacomb vöröskáposzta, lilahagyma és szilva ágyon

Kedvenc recept: glaszírozott sült cékla baby spenóttal, kecskesajttal, pirított dió és zöldfűszer dressingelSaját specialitás: BBQ sült oldalas sajtos quesdillaval, paradicsom salsával és quacmole-val, Kocsonya Rocky’s style

Kalandra fel! Lehetne ez akár életem szlogenje is. 20 évesen már nekivágtam a nagyvilágnak, elmentem angolt tanulni Amerikába. Majd a sors összehozott német férjemmel, akivel közös vállalkozást alapítottunk itthon. Munkánknak köszönhetően beutaztuk a fél világot, ez mindkettőnket nagyon nyitottá tett. Férjemnek köszönhetően éltünk Németországban, én magam rövid ideig Spanyolországban is.

A családi vállalkozásunkon kívül már több mint 8 éve produkciós backstage koordinator vagyok a budapesti nagy pop és rock koncerteken. Ez a munkám érdekes és egy igazi adrenalin bomba nekem minden show lebonyolítása!

Koncertszervező tevékenységemhez kapcsolódik egy nekem kedves hobbim. Gyűjtöm a "híres kollégákkal", a sztárokkal közös fotókat. A nappalink falát már közel 100 ilyen fotó teszi vidámmá!

Másik nagy szenvedélyem a főzés. Ezt a rajongást édesapámtól örököltem, nagy öröm nekem, hogy az ő főzés iránti rajongását én tovább vihetem. A főzés engem egyszerre nyugtat meg és pörget fel nagyon jó értelemben. Figyelem az új trendeket az alapanyag használttól a tálalási technikákig. A nagymamáimtól tanult hagyományos recepteket és praktikákat a mai kor szellemében próbálom meg újragondolni.

Gyermekünk még nincs, férjemmel közösen neveljük a mi kis fekete klánunkat, 2 fekete óriás schnauzerünket és 2 kis fekete cicánkat teljes harmóniában.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek