Vénusz születésnapi főzőest

A Vénusz születésnapi főzőestjén, a Gastropolis Főzőiskolában, a NoSalty szakácsai is segítettek elkészíteni az ünnepi menüt! Boldog 60. születésnapot Vénusz!

Az est ünnepeltje a magyar konyha egyik állandó tagja és nagy kedvence – a 60 éves Vénusz napraforgóolaj.A megbízható minőségű magyar étolaj már 1952 óta nélkülözhetetlen a magyar háziasszonyok konyhai eszköztárából. Születésnapi főzőestjén a vendégek – ahogy ez egy főzőiskolában lenni szokott – kötetlen hangulatú sütés-főzés keretében együtt készítették el az ünnepi lakomát, ezúttal szó szerint az ünnepelttel. Hogy minden „olajozottan” haladjon, az előkészületeket és a sütés-főzést Bereznay Tamás mesterszakács vezényelte.

Hogy mi készül egy népszerű „hölgy” hatvanadik születésnapjára?

A menüt a meghívottak, köztük a NoSalty szakácsai készítették el az ünnepelttel. Az előétel egy könnyű füstöltpisztráng-saláta volt, almával, dióval és zellerrel, főételnek porhanyós borjúkaraj bazsalikomos kecskesajttal és sütőben sült, karamellizált zöldségekkel, a koronát pedig a desszertegy krémesen lágy csokitorta narancsos mascarponéval – tette fel a lukulluszi menüre.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek