Vénusz születésnapi főzőest

A Vénusz születésnapi főzőestjén, a Gastropolis Főzőiskolában, a NoSalty szakácsai is segítettek elkészíteni az ünnepi menüt! Boldog 60. születésnapot Vénusz!

Az est ünnepeltje a magyar konyha egyik állandó tagja és nagy kedvence – a 60 éves Vénusz napraforgóolaj.A megbízható minőségű magyar étolaj már 1952 óta nélkülözhetetlen a magyar háziasszonyok konyhai eszköztárából. Születésnapi főzőestjén a vendégek – ahogy ez egy főzőiskolában lenni szokott – kötetlen hangulatú sütés-főzés keretében együtt készítették el az ünnepi lakomát, ezúttal szó szerint az ünnepelttel. Hogy minden „olajozottan” haladjon, az előkészületeket és a sütés-főzést Bereznay Tamás mesterszakács vezényelte.

Hogy mi készül egy népszerű „hölgy” hatvanadik születésnapjára?

A menüt a meghívottak, köztük a NoSalty szakácsai készítették el az ünnepelttel. Az előétel egy könnyű füstöltpisztráng-saláta volt, almával, dióval és zellerrel, főételnek porhanyós borjúkaraj bazsalikomos kecskesajttal és sütőben sült, karamellizált zöldségekkel, a koronát pedig a desszertegy krémesen lágy csokitorta narancsos mascarponéval – tette fel a lukulluszi menüre.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...