Végső hajrá a Nespresso Kávépárbajában

Elindult a Nespresso Kávépárbaj döntője, és ezzel az utolsó lehetőség, hogy szavazzatok és megnyerhessétek az értékes kávégépet.

Bár én idő közben kiestem a játékból, ugyanakkor mégsem bánkódom miatta, hiszen így is rengetegen szavaztatok a receptemre, amiért nagyon hálás vagyok! Négy másik gasztrobloggger viszont most még nagyon izgul, hogy ki diadalmaskodik majd a párbajban, de a sorsukról, csak Ti dönthettek!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint a Nespresso Facebook oldalán a kedvenc receptetek nevét kommentelni a fénykép alá, és így esélyetek nyílik megnyerni a Nespresso Pixie Clips kávégépet

A részletes játékszabályzatot itt találjátok!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?