Végre! Ezen a helyen nyit újra Budapest legjobb lángosozója

Bár február végén buldózerpartyval egybekötve hivatalosan bezárt az Arany János utcai metrómegálló lángosozója, most újra megnyit a Retro Lángos, ráadásul a közelben!

Az éjszakába nyúló bulik és a hosszú, monoton munkanapok mentsvára volt a Retro Lángos, ahova szinte bármikor beugorhattunk egy sajtos-tejfölös-fokhagymás, görögös vagy éppen egy bolognaiszószos lángosra. Bár az Arany János utcai metrómegállónál található vendéglátóegység februárban bezárt, a Retro Lángos üzletvezetője, Gál Krisztián akkor elmondta, az Eiffel tér közelében továbbra is elérhető lesz a lángosozó kínálata, és nem kizárt, hogy a jövőben egy új helyen ismét megnyitnak majd.

Egészen július közepéig kellett várni a jó hírrel, a Retro Lángos ugyanis július 18-tól nem messze az Arany János utcai metrómegállótól, a Bajcsy-Zsilinszky út 25. szám alatt várja majd a lángosra vágyó embereket, a megnyitó ráadásul egy hatalmas bulival lesz egybekötve:

,,A kultikus Arany János utcai lángos visszatér!
Kicsit sokat kellett várni, de gyorsabbak vagyunk, mint a hármas metró ;)
A tér túloldalán, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy utca sarkán megújult köntösben, de a régi fényünkben várjuk a lángos imádó szektánk gyülekezetét!
Minden korábbi törzsvendéget szeretettel várunk egy hatalmas lángos szeánszra, amelynek keretében a hosszú és inséges böjtöt megszakítjuk, és útjára inditjuk az új Retro Lángost!
Fokhagyma-szűz új bútoraink és tágas belső tereink várnak benneteket, hogy együtt átessünk a fokhagyma keresztségen!
A régi csapattal várunk minden régi-új arcot, koccintsatok velünk az újrakezdésre!"
-olvasható a Retro Lángos Facebook-oldalán található esemény alatt.

címlap Facebook

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek