Végre! Ezen a helyen nyit újra Budapest legjobb lángosozója

Bár február végén buldózerpartyval egybekötve hivatalosan bezárt az Arany János utcai metrómegálló lángosozója, most újra megnyit a Retro Lángos, ráadásul a közelben!

Az éjszakába nyúló bulik és a hosszú, monoton munkanapok mentsvára volt a Retro Lángos, ahova szinte bármikor beugorhattunk egy sajtos-tejfölös-fokhagymás, görögös vagy éppen egy bolognaiszószos lángosra. Bár az Arany János utcai metrómegállónál található vendéglátóegység februárban bezárt, a Retro Lángos üzletvezetője, Gál Krisztián akkor elmondta, az Eiffel tér közelében továbbra is elérhető lesz a lángosozó kínálata, és nem kizárt, hogy a jövőben egy új helyen ismét megnyitnak majd.

Egészen július közepéig kellett várni a jó hírrel, a Retro Lángos ugyanis július 18-tól nem messze az Arany János utcai metrómegállótól, a Bajcsy-Zsilinszky út 25. szám alatt várja majd a lángosra vágyó embereket, a megnyitó ráadásul egy hatalmas bulival lesz egybekötve:

,,A kultikus Arany János utcai lángos visszatér!
Kicsit sokat kellett várni, de gyorsabbak vagyunk, mint a hármas metró ;)
A tér túloldalán, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy utca sarkán megújult köntösben, de a régi fényünkben várjuk a lángos imádó szektánk gyülekezetét!
Minden korábbi törzsvendéget szeretettel várunk egy hatalmas lángos szeánszra, amelynek keretében a hosszú és inséges böjtöt megszakítjuk, és útjára inditjuk az új Retro Lángost!
Fokhagyma-szűz új bútoraink és tágas belső tereink várnak benneteket, hogy együtt átessünk a fokhagyma keresztségen!
A régi csapattal várunk minden régi-új arcot, koccintsatok velünk az újrakezdésre!"
-olvasható a Retro Lángos Facebook-oldalán található esemény alatt.

címlap Facebook

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.