"Buldózer Partyval" búcsúzik Budapest legnépszerűbb lángosozója – VIDEÓ

Február 29-én végleg bezár az Arany János utcai metrómegállónál található Retro lángos büfé. A népszerű lángosozót még a Buldózer Party előtt látogattuk meg. 

Kilenc éve nyitott meg Budapest egyik legnépszerűbb lángosozója, mely nemcsak a külföldieket, de a környéken dolgozókat és a megfáradt hajnali partyarcokat is minden időben megetette egy finom sajtos-tejfölös vagy éppen bolognai szószos lángossal.

A Retro lángos büfé február 29-én végleg bezárja Arany János utcai standját, a 3-as metró kijáratát ugyanis hamarosan teljesen lebontják és átalakítják, így a lángosozó mellett a gyrosos és a GSM-bolt is bezárni illetve költözni kényszerül.

Február elején még gyorsan körbejártuk a helyet, és megkérdeztük, mit szólnak a büfé törzsvendégei a hely bezárásához. Ottjártunkkor volt, aki tőlünk értesült a rossz hírről, más pedig életében először pont azért próbálta ki a híres neves Arany János utcai lángost, mert a napokban olvasott a hely további sorsáról.

A videót látva egyértelmű, hogy a kis büfé amúgy tökéletes helyre lett pozicionálva, az ebédidő során szinte nem volt olyan pillanat, hogy ne állt volna sorba valaki egy finom lángosért.

A lángosozó üzletvezetője, Gál Krisztián elmondta, hogy bár nehéz a búcsú, de a nem is olyan távoli Eiffel-téren még biztos találkozhatunk a Retro lángosozóval, sőt, a jövőben az sem kizárt, hogy egy nagyobb helyen is kapható lesz majd a híres sajtos-tejfölös, a csirkés, a görög, valamint a bolognaiszószos lángos.

A következő pár hétben február 29-ig bezáróan minden hétvégén Buldózer Party-val várják a búcsúzó törzsközönséget (az esemény leírását mindenképpen olvasd el, nagyon jó!), így aki még nem tette, most itt az idő, hogy befizessen egy finom és laktató utolsó lángosra!

Ezeket olvastad már?

címlap Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 tipp, hogyan használd fel a mandarin héját

A mandarin héjára nem sokan gondolunk úgy, mint újrahasznosítható alapanyag, pedig igazán sokszínű a felhasználása. Ha eddig nálad is a kukában landolt, akkor olvass tovább, és lesd meg, mi mindenre tudod használni a tél egyik kedvencének héját!