VB-döntő a konyhából - szavazz te is!

Szerinted melyik nemzet lesz idén a futball-világbajnok? Szurkoljunk együtt a konyhából!

Lassan tényleg a végére érünk az idei nyár egyik legnagyobb eseményének, a Brazíliában megrendezett labdarúgó világbajnokságnak. Minden hírportál és közösségi média a ma esti döntőtől hangos, ahol az argentin válogatott a német csapattal fog megküzdeni a végső győzelemért, és mi sem megyünk el szó nélkül mellette, pontosabban recept nélkül. Mert szurkolni a konyhából is lehet! Ti kire szavaztok? Az argentin steakre chimichurrival vagy a német finomságra, a drezdai kalácsra?

{ SZAVAZAS }

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek