VB-döntő a konyhából - szavazz te is!

Szerinted melyik nemzet lesz idén a futball-világbajnok? Szurkoljunk együtt a konyhából!

Lassan tényleg a végére érünk az idei nyár egyik legnagyobb eseményének, a Brazíliában megrendezett labdarúgó világbajnokságnak. Minden hírportál és közösségi média a ma esti döntőtől hangos, ahol az argentin válogatott a német csapattal fog megküzdeni a végső győzelemért, és mi sem megyünk el szó nélkül mellette, pontosabban recept nélkül. Mert szurkolni a konyhából is lehet! Ti kire szavaztok? Az argentin steakre chimichurrival vagy a német finomságra, a drezdai kalácsra?

{ SZAVAZAS }

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

http://indavideo.hu/video/Deutschland_vs_Argentinien_Kartoffelsalat_vs_Steak?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

Törölt felhasználó

Én szerintem a Drezdai kalács, de az Argentin steak chimichurrival jobban esne :D

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty