4,5 milliót spórolt azzal, hogy csak ilyen élelmiszereket vásárolt

Egy skót anyuka rengeteg pénzt spórolt meg azzal, hogy kizárólag olyan élelmiszereket vásárolt a boltban, melyek lejárat közeli, akciós termékek voltak.

Jamie Tait két év alatt közel 4,5 millió forintnak megfelelő angol fontot spórolt meg csupán annyival, hogy olyan termékeket vásárolt az boltban, melyek közeli lejáratú, akciós árucikkek. Jamie akkor döntött úgy, hogy ezentúl így vásárol, miután kiszámolta, hogy körülbelül 70 és 90 ezer forint között költ élelmiszerekre hetente, és ennek egy része sokszor sajnos a kukában végzi.

4,5 milliót spórolt azzal, hogy csak ilyen élelmiszereket vásárolt

Jamie ennek a trükknek köszönhetően körülbelül 35 ezer forintból kijön hetente, ami soknak tűnhet elsőre, azonban fontos hozzátenni, hogy egy négytagú családnak vásárol Angliában.

Beszerzett egy hatalmas mélyhűtőt is, így a megvásárolt lejárat közeli élelmiszerek közül azok, amelyeket nem fogyasztanak el azonnal, oda kerülnek, így nem romlanak meg.

A nő húsra, pékárura, gyümölcsre és zöldségre is így tesz szert, lényegében bármire, amiről úgy gondolja, hogy később fel tudja használni. Szem előtt tartja, hogy egészségesen étkezzen a családja, ezért főként a csirkét és a halat preferálja, de a gyümölcs- és zöldségfogyasztás is kiemelten fontos náluk.

Forrásunk volt.


Még több izgalmas cikk:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.