Varga Szidónia

A mottóm: Dolce Vita! Szeretek táncolni, énekelni...és jókat enni! Mindig is szerettem!

Név: Varga Szidónia Tímea

Életkor: 28

Foglalkozása: énekesnő

Kedvenc ízvilág: erdélyi

Kedvenc szakács: Nigella Lawson

Kedvenc saját recept: fokhagymás babysaláta leves sült tojással

Kedvenc recept: tejszínes barackleves túrógombóccal, ropogós kacsacomb lilakáposztával

Saját specialitás: habos vargabéles egres szósszal

Kislány koromban vagy a TV előtt utánoztam kedvenc énekesnőimet vagy éppen a konyhában sütöttem-főztem. Érzékeny gyermekként nagy hatással volt rám az a zeneiség ami Erdélyben, ahonnan származom, körülvett engem. Úgy érzem konyhaművészetemet nagymértékben befolyásolta az a plusz érzelmi töltés amit a zenétől és szülőföldemtől kaptam.

Kislánykoromban, szüleim míg dolgoztak azon szorgoskodtam,hogy mire hazajönnek meglepjem őket valami saját magam által kitalált ételkülönlegességgel. Rendszerint öcsém volt a kísérleti alany, miközben táncolva-énekelve jól szórakoztunk, elsőként kóstolta meg kotyvasztásaim. Azóta is nagyon szereti az általam készített ételeket...Később tévés, rádiós kollégáim is őrültek ha mondjuk egy szülinap alkalmával készítettem valami kis finom harapnivalót. Barátnőim összejövetelek alkalmával szívesen kóstolják főztömet. Gyakran kérnek segítséget tőlem, ha éppen otthon sütnek, főznekFeleségként igyekszem változatosan főzni. Házasságkötésünk óta férjemnek sikerült is pár plussz kilóra szert tennie. Egyébként Ő az első számú rajongóm nekem, és a főztjeimnek.

A karrier építés mellett háziasszonyként helytállni nem mondom hogy mindig könnyű, de igyekszem minden nap meleg ételt tálalni.

Az egyik álmom, hogy saját főző műsorom legyen. De szeretnék egy szép kis éttermet...mondjuk Toscana-ban.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!