Varázsoljunk együtt a konyhában!

A családi sütésekhez, főzésekhez a Vénusz immár nem csak termékeivel járul hozzá, de egy izgalmas nyereményjátékon értékes ajándékokkal is gazdagodhatunk!

Nem véletlenül szól úgy a mondás, hogy „a konyha a ház lelke”. Mert akár kicsi, akár nagy, ez az a helyiség, ahol rendszeresen összejön a család - és ez nem kell, hogy csak az étkezésekkor legyen így. Hiszen tudjuk jól, hogy már a közös sütés-főzés is tartalmas családi program lehet, ahol szülők és gyerekek közösen élvezhetik az együtt elvégzett munka végeredményét. Ehhez pedig már elég lehet az is, ha az alapanyagokat kicsit másképp készítjük elő szendvicskészítéskor – például egyedi formára vágjuk a feltéteket -, vagy a sütemények díszítését bízzuk a kicsikre.

A Vénusz most nemcsak kiváló minőségű termékeivel, hanem varázslatos ajándékaival is hozzájárul a közös sikerélményhez. Azok, akik 2013. szeptember 1. és december 31. között összegyűjtik és beküldik legalább 3 db Vénusz margarin csomagolásának megfelelő részét*, egy garantált ajándékot – színezhető gyerekkötényt, rajzolható bögrét vagy bűvös süti kockát - választhatnak „Anyu Varázskészletéből”. Ráadásul a beérkezett pályázatok egy nyereménysorsoláson is részt vesznek, amelynek fődíja egy családi utazás a párizsi Disneyland parkba 1 millió forint értékben! Varázslásra fel!

*Az aktivitás további részleteit a venusz.hu/varazslat oldalon ismerhetik meg.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.