Varázsoljunk együtt a konyhában!

A családi sütésekhez, főzésekhez a Vénusz immár nem csak termékeivel járul hozzá, de egy izgalmas nyereményjátékon értékes ajándékokkal is gazdagodhatunk!

Nem véletlenül szól úgy a mondás, hogy „a konyha a ház lelke”. Mert akár kicsi, akár nagy, ez az a helyiség, ahol rendszeresen összejön a család - és ez nem kell, hogy csak az étkezésekkor legyen így. Hiszen tudjuk jól, hogy már a közös sütés-főzés is tartalmas családi program lehet, ahol szülők és gyerekek közösen élvezhetik az együtt elvégzett munka végeredményét. Ehhez pedig már elég lehet az is, ha az alapanyagokat kicsit másképp készítjük elő szendvicskészítéskor – például egyedi formára vágjuk a feltéteket -, vagy a sütemények díszítését bízzuk a kicsikre.

A Vénusz most nemcsak kiváló minőségű termékeivel, hanem varázslatos ajándékaival is hozzájárul a közös sikerélményhez. Azok, akik 2013. szeptember 1. és december 31. között összegyűjtik és beküldik legalább 3 db Vénusz margarin csomagolásának megfelelő részét*, egy garantált ajándékot – színezhető gyerekkötényt, rajzolható bögrét vagy bűvös süti kockát - választhatnak „Anyu Varázskészletéből”. Ráadásul a beérkezett pályázatok egy nyereménysorsoláson is részt vesznek, amelynek fődíja egy családi utazás a párizsi Disneyland parkba 1 millió forint értékben! Varázslásra fel!

*Az aktivitás további részleteit a venusz.hu/varazslat oldalon ismerhetik meg.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.