Varázsolj az Ínyenc mártással (x)

Bár a szabadtéri sütögetés elsősorban a társasági együttlétről és a vidámságról szól, az sem baj, ha a jól ismert ízeket, a frissen sült húsokat és zöldségeket feldobjuk Globus Ínyenc mártással. A lágy szósz pikáns körítést biztosít bármilyen száraz húsnak, grillezett csirkemellnek vagy halnak.

A legjobb dolog a nyárban

A nyári szezon kedvelt programja a szabadtéri grillezés, ami általában több egy egyszerű főzésnél, hiszen szórakoztató társasági, családi esemény is. Grillezni szinte mindenki tud! A családfők például gyakran csak egy-egy barbecue alkalmával ragadnak villát, hogy megsüssék a finom falatokat a társaságnak. A tipikus BBQ-nál a családfő süti ki a finomabbnál finomabb falatokat, amelyekhez a vendégek, kedvük szerint, különböző mártásokat fogyasztanak. A grillezett húshoz általában salátát, savanyúságot, szószokat kínálnak, kenyeret, sült burgonyát tesznek az asztalra.

Grillezni jó!

Ha valaki szereti a grillezést, akkor mindenképpen érdemes némi fantáziával feldobni a megszokott falatokat. Egy-egy új pácrecept vagy új mártás megújíthatja, még finomabbá teheti a kedvelt menüt. A hirtelen sütött, faszénen füstölt húsokhoz és zöldségekhez mindenképpen érdemes valamilyen lágy, krémes szószt kínálni, hiszen így nem érezzük olyan száraznak a falatokat. A Globus Ínyenc mártás savanyú uborkát és snidlinget tartalmaz, ez adja a könnyű majonézalap pikáns ízét. Ez a mártás több, mint egy egyszerű savanyúság, finomabb, mint egy klasszikus tartármártás, és kiválóan illik minden grillhúshoz, zöldséghez. A Globus Ínyenc mártással könnyen és gyorsan színesíthetjük a kínálatot, és nem kell bonyolult köretekre vagy salátákra pazarolni a partin eltöltött időt.

Elindult az Ínyenc Pácverseny Nyereményjáték!

Júniusban a Facebookon elindul az első Ínyenc Pácrecept-verseny, amelyben a Globus Ínyenc mártás csapata keresi a legkreatívabb, legkülönlegesebb pácrecepteket. Mindenképpen érdemes indulni, ha szeretünk grillezni, hiszen a legtöbb szavazatot kapott pályázók belföldi wellness hétvégét, illetve profi grillező szettet nyerhetnek, és a szavazók között is sorsolnak ki ajándékokat!A www.facebook.com/Globusmagyarorszag oldal lehetővé teszi azt is, hogy mindenki megossza a közösséggel kedvenc receptjét vagy új, friss recepteket keressünk a legközelebbi grillpartihoz.

Próbáljátok ki ti is a Globus Ínyenc mártását!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek