Van éttermes vagy szállodás projekted? Ide nevezd be!

Jön Magyarország egyetlen megmérettetése, ahol a vendéglátó- és szállodaipari dizájn lesz a fókuszban, és idén először elismert nemzetközi zsűri értékeli a pályázatokat.

Ha volt nemrégiben éttermes vagy szállodai arculati projekted, akkor ne hagyd ki a megmérettetést! Összeírtuk neked a legfontosabb tudnivalókat, hogy kedvet kapj és beinduljon benned a versenyszellem. A zsűri tagjairól itt találsz információt!

Egy tavalyi nyertes, a ZONA bar

A verseny célja

A egyedülálló verseny szeretné felhíni a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.

Melyek az elbírálás főbb szempontjai?

  • Fontos az eredetiség, kreativitás, érthetőség és átláthatóság.
  • A zsűri külön figyelmet fordít akivitelezés minőségére, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangjára.
  • Étlap- és itallap-design kategóriában értékelik a pályázott munka regionalitását, helyi jellemzőinek, gasztronómiájának előtérbe helyezését, valamint tartalmi és kivitelezési szempontból is felmérik a beérkezett anyagokat.

Még egy pillanatkép a ZONA bárból

Milyen kategóriákban lehet nevezni?

A Gastro és Szálloda főkategóriákon belül belsőépítészeti és dizájn kategóriákban várják a projekteket.A kategóriák részletes listájáért kattints ide! Sőt, ha egy adott projekt nem valósult meg, akkor sincs veszve semmi, mert kedvezményes nevezési díjjal idén először terv/concept munkákkal is versenybe lehet szállni.

Egy másik tavalyi nyertes: az Avalon Ristorante

Meddig lehet leadni a pályázatokat?

2017-ben először a nevezőknek több mint egy hónap áll rendelkezésükre összeállítani az anyagokat. A leadási határidő: 2017 június 30.

Hogyan lehet pályázni?

A versenyre az eddigi évektől eltérően már online tudtok nevezéseket feltölteni. A folyamat ezzel leegyszerűsödött, de van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni. A részletekért kattints ide! Nevezz és mutasd meg, hogy tiéd legjobb vendéglátóipari dizájn projekt!

További információért és nevezési díjakért kattints ide!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Házias székelykáposzta

A téli hideg beköszöntével újra előtérbe kerülnek a kedvenc savanyú káposztás ételeink. A székelykáposztának is számos formája, verziója létezik, mi sertésdagadóból ...