Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Valaki ellopott egy üveg ketchupot, tönkrement az élete

Egy ismeretlen tettes ellopott egy üveg ketchupot egy amerikai étteremből. Ami ezután következett az egyszerre szomorú, kedves és valahol egy picit vicces is. 

Egy Forked River-i (New Jersey) pékség tulajdonosa egyik este zárás után arra lett figyelmes, hogy a bolt bejárata mellett egy zacskóban két bontatlan ketchup és egy levél fekszik, amelyet a kis étterem tulajdonosának címeztek – írja a 24.hu.

A levelet az étterem tulajdonosa tette közzé Facebookon, a levélben pedig egy ismeretlen tettes vallomását olvashatjuk, aki nemrégiben megfújt az üzletből egy üveg ketchupot. 

A bűntudattal küzdő ismeretlen az alábbiakat írta le levelében:

,,Néhány hete elloptam egy üveg ketchupot az étterem egyik asztaláról, mert valami furcsa okból kifolyólag azt hittem, merész dolog. "

Az elkövető ezek után azt is megírta, hogy amúgy ő egy nagyon becsületes ember és ez a legszörnyűbb dolog, amit valaha tett. Ahogy leírja, a karma azonnal megtette a dolgát és néhány órával később karambolozott egy autóval, azóta pedig állítása szerint teljesen tönkrement az élete. 

A tettes azzal zárta levelét, hogy nagyon sajnálja, amit tett, és borzalmas emberként hivatkozva búcsúzott a címzettől. 

Olvasd el ezt is! – Ezt a konyhai trükköt még biztosan nem próbáltad ketchuppal

 

Az étterem tulajdonosa röviden kommentálta a levelet, csupán annyit írt, hogy megbocsát a tolvajnak és reméli, hogy ezután a lecke után minden jobbra fordul majd. 

A Facebookon megosztott bejegyzést néhány nap alatt több, mint száz ember osztotta meg, a ketchupot gyártó cég pedig megkérte az elkövetőt, jelentkezzen náluk a közösségi oldalon, ők ugyanis felajánlják, hogy segítenek fedezni a balesetből származó költségeket. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!