Közös ünnepi készülődés az ALDI-val – ajándékkuponok várnak az üzletekben

Az ünnepekre való felkészülés fontos része a vendégváró sütemények és a karácsonyi menü tervezése, az ehhez szükséges hozzávalók beszerzése. Az ALDI szezonális decemberi kínálatában és széles állandó választékában minden, az ünnepi fogásokhoz, desszertekhez nélkülözhetetlen alapanyag megtalálható, és könnyedén beszerezhető. (x)

A készülődés idején – a magas minőségű, kitűnő ár-érték arányú termékek mellett – az ALDI vásárlóit még karácsonyi ajándékkuponok is várják. A decemberi adventi hétvégéken, az üzletben történő vásárlások során, a bevásárlás értékétől függően 1000 forintos, 2500 forintos vagy 4000 forintos kupont ad ajándékba az áruházlánc.

ALDI ajándékkuponok

10 000 és 19 999 Ft közötti vásárlás esetén egy 1000 forintos, 20 000 és 29 999 Ft közötti vásárlás esetén egy 2500 forintos kupon jár, míg a 30 000 Ft feletti vásárlásoknál már 4000 forintos kupont kaphatunk.

Érdemes tehát figyelnünk arra, hogy hol és mikor intézzük a bevásárlásainkat. Abban az esetben, ha szeretnénk megkapni a karácsonyi ajándékkuponokat, akkor a decemberi adventi hétvégéken látogassunk el bármelyik ALDI üzletbe, hiszen a kuponokat az áruházakban történő vásárlás esetén tudja csak biztosítani az ALDI, online vásárlás során ez a lehetőség nem adott.

A karácsonyi kuponokat az év végéig, 2021. december 31-ig válthatjuk be bármelyik magyarországi ALDI üzletben.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek