Újra itt a Sütivarázs!

Megjelent a Kossuth Kiadó 20 részes receptmagazinjának 5. száma. A Sütivarázs ajándék szilikon kuglófsütő formával mindössze 1590 Ft-ért már kapható az újságárusoknál.

A Sütivarázs magazinban a leghíresebb édes és sós sütemények receptjeit találod!

A 20 lapszámban összesen több mint 400 modern és klasszikus nemzetközi receptet nyújtunk át a sütemények és a sütés szerelmeseinek. Készítsd el velünk a világ legkedveltebb süteményeit! Klasszikus finomságok, ünnepi torták, kenyerek, sós sütemények és még számtalan kipróbált recept várja a vállalkozó kedvű, kezdő és gyakorlott háziasszonyokat.

És hogy teljes legyen a siker a konyhában, minden lapszámhoz ajándék szilikon sütőformát vagy konyhai eszközt kapsz!

Gyűjtsd össze a teljes szilikonkollekciót!

Szilikon – forradalom a sütésben! Próbáltad már?

  • Biztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!
  • A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.
  • Színpompás és tartós.
  • Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.
  • Sütőben, mikrohullámú készülékben és mélyhűtőben is használható.
  • Mosogatógépben mosható.

Szilikonformákkal a sütés nemcsak egyszerű, hanem izgalmas kaland is! A sütemény biztosan nem ég le, a különleges formákban készült finomságok pedig új színt hozhatnak a családi hétköznapokba, ráadásul a gyerekek is imádni fogják.

Belelapoztunk a magazinba!

Érdemes előfizetni a Sütivarázs sorozatot! A számos előny mellett ráadásként minden előfizetőnket egy jó minőségű, értékes, digitális konyhai mérleggel ajándékozzuk meg!

További részleteket a sorozatról, a kedvezményes előfizetésről itt találsz >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek