6 újévi fogadalom, amitől zöldebb (és olcsóbb) lesz az élet

Ki mondta, hogy csak azt fogadhatjuk meg, hogy többet sportolunk, kevesebb kalóriát viszünk be, letesszük a cigarettát, szakítunk a zsíros-sós chipsekkel? Tegyünk egy fenntarthatóbb háztartásért, már január 1-től.

Még, ha nem is értünk egyet az újévi fogadalmakkal, a vasárnapról hétfőre teljes életmódváltással, akkor is van értelme új és jobb szokásokat kialakítani. Persze, ehhez idő és energia kell, illetve kellő odafigyelés és tudatosság, de összeszedtünk néhány olyan újévi fogadalmat, ami nemcsak jó érzéssel tölt majd el, de egy fenntarthatóbb háztartáshoz is vezethet. Csak szépen, lassan, átgondoltan! Amennyiben a listáról csak 2-3 dolgot tudsz majd kipipálni, az sem gond. Sőt, az sem, ha csak próbálgatod a szárnyaid. Nem kevés ember együttes nagy változtatásai vezetnek jóra, hanem sokunk apró, de konzekvens döntései, lépései.

Nézd meg a fogadalmakat galériánkban:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezek a cikkek is segíthetnek a zöldülésben:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ilyen komoly volt a dínom-dánom a vidéki lakodalmakon 200 éve

Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!