6 újévi fogadalom, amitől zöldebb (és olcsóbb) lesz az élet

Ki mondta, hogy csak azt fogadhatjuk meg, hogy többet sportolunk, kevesebb kalóriát viszünk be, letesszük a cigarettát, szakítunk a zsíros-sós chipsekkel? Tegyünk egy fenntarthatóbb háztartásért, már január 1-től.

Még, ha nem is értünk egyet az újévi fogadalmakkal, a vasárnapról hétfőre teljes életmódváltással, akkor is van értelme új és jobb szokásokat kialakítani. Persze, ehhez idő és energia kell, illetve kellő odafigyelés és tudatosság, de összeszedtünk néhány olyan újévi fogadalmat, ami nemcsak jó érzéssel tölt majd el, de egy fenntarthatóbb háztartáshoz is vezethet. Csak szépen, lassan, átgondoltan! Amennyiben a listáról csak 2-3 dolgot tudsz majd kipipálni, az sem gond. Sőt, az sem, ha csak próbálgatod a szárnyaid. Nem kevés ember együttes nagy változtatásai vezetnek jóra, hanem sokunk apró, de konzekvens döntései, lépései.

Nézd meg a fogadalmakat galériánkban:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezek a cikkek is segíthetnek a zöldülésben:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.