3 egyszerű trükk, amitől újra tündökölni fog a vitorlavirág

Gyengélkedik az egyébként szívós vitorlavirágod? Akkor nagy baj lehet vele... De szerencsére van három trükk, amely segítségével visszahozhatod az életbe a kedvenc szobanövényedet!

Egyetlen szobanövény-kollekció sem lehet igazán teljes vitorlavirág nélkül, amely bár kevés gondozást igényel, azért van egy-két fontos teendő, amit nála sem lehet elmismásolni. Ha pedig már megtörtént a baj, és a növényed gyengélkedik, akkor kövesd az alábbi egyszerű tippjeinket.

Forrásunk volt.


Még több kertészkedéssel kapcsolatos érdekesség:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek