A trükk, amivel könnyebben fel tudod tenni a fényeket a fára

Jöjjön a trükk, amivel gyorsabban és szebben felteheted a karácsonyfádra a fényfüzért.

Ha te is körbe-körbe teszed fel a karácsonyfára a fényfüzéredet, akkor mutatunk egy trükköt, amellyel sokkal könnyebben és szebben feldíszítheted a fát. Tamara Weatherbee, TikTok-felhasználó rájött, hogyan lehet leegyszerűsíteni a fényfüzér felrakását a karácsonyfára. A nő szerint alulról kell kezdeni a műveletet, és egy nem túl széles részen cikkcakkban kell haladni a fa csúcsa felé.

Bár így csak a fa egyik része fog fényben úszni, de ezt könnyedén orvosolhatod, ha még több fényfüzért teszel a fára. A következő füzért a tetején kezdd, aztán haladj tovább az újabb izzósorokkal, lentről fel, majd fentről le és így tovább, amíg nem borítod be az egész fát.

@tamara_weatherbee

Christmas hack I didn’t know!🤯🤷🏻‍♀️ ##christmashack ##christmastreehacks ##christmastreehack ##treelights ##ROMWEnextgen

♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

A módszer egyik nagy előnye, hogy könnyebb feltenni a díszeket, és leszedni is gyorsabb. A másik, hogy mivel egyszerre, a fa egy jól átlátható részén kell elrendezni az izzókat, szebb lehet a végeredmény, mint amikor körbe-körbe pakolgatjuk a fa körül a fényfüzért.

Forrásunk volt.


Még több karácsonyi dekoráció:

Címlapról ajánljuk

További cikkek