Gyönyörű „szőtt” tortacsodákat készít ez az anyuka

Egyediek, gyönyörűek, és igazán mutatósak ezek a torták, amiket egy anyuka készít otthon. Olyan, mintha szőné a díszítést!

A most 41 éves Lauren Wodnicki hét évvel ezelőtt kezdett tortákat készíteni. Lauren azért vágott bele a sütésbe, mert nem szeretett volna az esküvőjére méregdrága tortát rendelni, amit a vendégei nem is igazán szeretnek. Ekkor határozta el, hogy inkább elkészíti a tortát ő maga.

Lauren addig-addig kísérletezgetett, hogy az esküvőjére egy négyemeletes, vaníliakrémes bevonatú csokitortát hozott össze. Lauren bevallása szerint alkotása kinézetre egészen egyszerű volt ugyan, de elképesztően finom.

„Valami olyan tortát szerettem volna az esküvőmre, ami finom, de ennek ellenére nem egy vagyonba kerül”

- mesélte Lauren, aki azt is hozzátette, hogy először nem volt a helyzet magaslatán, és többször is nekiugrott a receptnek, mielőtt felszolgálta volna az esküvői vendégeinek. „Így utólag visszagondolva, csodálkozom, hogy nem dőlt össze.”

Lauren az esküvő után rengeteg pozitív visszajelzést kapott, ami elég önbizalmat adott neki ahhoz, hogy tovább kísérletezgessen a tortakészítéssel. Először a neten nézett olyan videókat, amelyek a tortadíszítésről szóltak, majd rátalált "saját hangjára": a szőtt mintájú tortákra.

Mostanra pedig Lauren olyan szintekre jutott, hogy pénzért árusítja a mesterműveit. Egy kisebb, nem túl bonyolult mintázatú torta 45 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül, egy hatalmas és bonyolult esküvői tortáért pedig akár 300 ezer forintot is elkér.


Készíts te is fantasztikus tortákat otthon, mutatunk pár fantasztikus receptet:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek