Tordai Nándor

Arra kell törekedni, hogy mindent, amit lehet, játékként fogjunk fel és úgy is éljük meg.

Név: Dr. Tordai Nándor

Életkor: 32

Foglalkozása: ügyvéd

Kedvenc ízvilág: ebben nálam nincs sorrend

Kedvenc szakács: magyar: Bíró Lajos, külföldi: Raymond Blanc

Kedvenc saját recept: mindig ezt a legnehezebb eldönteni, mert bármi, amit az ember kitalál és az jó, nagyon szereti. Nincs egyértelmű kedvenc.

Kedvenc recept: kedvenc receptem az édesapám szarvasragu levese.Saját specialitás: libamájjal töltött ravioli zsályás-chilis vajban forgatva, szarvasgombával.

Arra kell törekedni, hogy mindent, amit lehet, játékként fogjunk fel és úgy is éljük meg. Én nagyon szeretek játszani, talán kicsit mindig gyermek is maradok. Ide tartozik a főzés is, bár még soha nem versenyeztem ebben, azért kíváncsian várom… A többi majd kiderül rólam.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.