Megdöbbentő dolgot vett észre a Toblerone dobozán egy kisfiú

A Toblerone-rajongók élete nemrég fenekestül felfordult, ugyanis kiderült, egy rejtett figura is megjelenik a csoki logójában!

Nekünk sosem tűnt fel, bár nem is szoktuk sokáig nézegetni a Toblerone csokoládé csomagolását, inkább a belsejével vagyunk elfoglalva, de ez a 10 éves kisfiú meglepő dologra hívta fel az internet figyelmét. Te már észrevetted, hogy egy medve ágaskodik a csoki logójában?

fotó: Christiane Oelrich/picture alliance via Getty Images

Egy Stephanie nevű nő posztolta ki a Twitterre, hogy 10 éves kisfia valami furcsaságra hívta fel a figyelmét, miközben Toblerone-t falatozott: „Miért van ott a medve?” – kérdezte. A nő meglepődött, hogy mégis milyen medvéről beszél a gyerek, de amikor alaposabban megnézte a háromszög formájú csoki csomagolását, ő is meglátta a svájci hegycsúcsban elrejtőzött vadállatot.

Persze az egésznek van logikus magyarázata: a roppanós mandulával és mézes nugáttal töltött csokoládé szülővárosa Bern, ami a medvékről (is) ismert.

Nem Stephanie volt az egyetlen, aki korábban nem fordított elég figyelmet a csomagolás alapos tanulmányozására, számos kommentelő is megdöbbent a felfedezésen:

„8 éves korom óta ez a kedvenc csokim, és most 53 éves vagyok... és soha nem vettem észre!" De ez a megjegyzés tökéletesen összefoglalta a gondolatainkat: „Omg egy medve! Nyilvánvalóan a prioritásaim mindig is máshol voltak." Teljesen igaza van.

Ha egyszer felfedezted, onnantól csak a medvére fogsz tudni fókuszálni. Csokievés közben.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

További cikkek