Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Titkos hentesboltra bukkantak a Heim Pál Gyermekkórház egyik hűtőjében

Titokzatos kis hentesboltot találtak a Heim Pál Gyermekkórház urológiai osztályának egyik hűtőszekrényében. Az eladott húsokat volt, aki a babamérlegen mérte le. 

A két évvel ezelőtt történt esetről egy szülő számolt be a 444.hu-nak. Az egyik kórházi dolgozó az urológiai osztály folyosóján található „tápszeres és bébiételes” feliratú hűtőben tárolta portékáját, amelyet tele volt különböző húsokkal és kolbászokkal. 

„(...) leginkább mégis azon lepődtem meg, hogy egy osztályos dolgozó kis hentes vállalkozást üzemeltetetve az osztály folyosóján található ”tápszeres és bébiételes„ feliratú hűtőből árulta a cuccot, ami rakásig állt mindenféle húsokkal, mindezt az ott életvitelszerűen tartózkodó szülősereg szeme láttára.”

„Még egy idevágó emlék: a szobában ahol elhelyezték a páromat és a gyereket volt egy babamérleg, amivel a gyereket kellett mérni. Fehér köpenyes koma (érzésre karbantartó lehetett) néha betrappolt és lemért egy kis húsárut.”

Arról egyelőre nincs információ, ki és hogyan működtette, és egyáltalán működik-e még a kórházi hentesbolt, a „kiskereskedés” viszont egyáltalán nem volt titkolva a kórház betegei és látogatói előtt. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via: 444.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!