5 teendő, amit végezz el a téli álmot alvó szobanövényeiddel

Nagy valószínűséggel a te téli álmot alvó szobanövényeid is kissé megfakultak a tavasz elejére, ám pánikra semmi ok, ugyanis pár hatásos trükk segítségével újra pompázni fognak.

Bár évről évre szeszélyesebbé válik az időjárás, általánosságban elmondható, hogy télen kedvenc kerti virágaink vékony hótakaró alatt szoktak megpihenni. Éppen ezért szeretjük annyira a vidám, zöld szobanövényeket, amelyek még a hideg hónapokban is élettel töltik meg az otthonunkat. Azonban rajtuk is látni egy idő után, hogy nem tesz jót nekik a napfény nélküli, kissé szomorkás, zimankós tél. Pánikra azonban semmi ok, ugyanis egy-két gyors trükk segítségével újra pompázni fognak!

Nézd meg a galériában, miként kell bánnod a téli álmot alvó szobanövényeiddel

Még több növényes érdekességről olvashatsz itt:

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek