A kosárkákat előre megsüthetjük, és a sajtkrémet is elkészíthetjük, de csakis közvetlen tálalás előtt töltsük meg, mert különben a tészta megszívja magát és nem lesz ropogós.
Ha az ember lánya unja már a kimchis rizst, levest itt egy újabb hétköznapibb, talán kimchit nem ismerők számára is könnyen befogadható recept. A receptet láttam holland, new yorki ...
A finnek palacsintája, vagyis a pannukakku egy roppant praktikus recept: az összeállított tésztát tepsiben, sütőben süthetjük készre, nem kell órákig a serpenyő mellett strázsálni. A ...
Nyolc éves kihagyás után újraalakul és visszatér Magyarországra a Gault&Millau étteremkalauz. Harmath Csaba gasztronómiai szakértő vezetésével megindul az éttermek tesztelése, amelynek 2025-re egy bemutató kiadvány lesz majd a végeredménye.
Ősszel amúgy is sűrűbben nyúlunk az illusztris lilakáposztáért, bár a legtöbbször köretet készítünk belőle ünnepi húsokhoz, egyéb főételekhez. Az alábbi receptekkel főszerepben tetszeleghet, adjunk neki egy esélyt!
Nem minden nap eszünk lila színű levest, az is biztos! A bácskai ennél kettővel gyakoribb recept, de cseppet sem unalmas, a desszert pedig egy kockányi Olaszország a nyárban.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...