Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Te szívesen aludnál egy hatalmas kenyéren? Most Te is kipróbálhatod!

Néhány hete még egy emberméretű burrito-takaróért őrült meg az internet, most viszont úgy tűnik, a gyereknagyságú kenyérpárna lesz a webshopok legkeresettebb árucikke. 

Az emberméretű burrito-takaró néhány nap alatt lett az internetezők kedvence, a kör alakú, apró sült foltokkal mintázott kajás plédet egy pillanat alatt elkapkodták a vásárlók.

Úgy tűnik, az ételekről mintázott, otthonunkat ékesítő elemekre egyre nagyobb az érdeklődés, most ugyanis a hatalmas, kenyér alakú párnáért őrül meg mindenki, amit akár te is beszerezhetsz az amazon.com oldaláról. 

A 80 cm hosszú puha kenyeret összesen 15.52 angol fontért (5760 forintért) vásárolhatod meg. Az eddigi megrendelők tapasztalatai szerint pedig a párna nem csak kényelmes, de egyszerre imádnivaló és különleges is, különösen a szénhidrát kedvelők számára. 

A puha kenyérpárnának létezik két kisebb és egyben olcsóbb változata is, ezek 30 és 60 cm-es változatban érhetőek el, de az igazi kenyérrajongók hasonló áron saját kenyérmintás papucsukat is beszerezhetik. 

Képzeljük csak el, ahogy párunk, barátunk, apukánk vagy anyukánk ebben a három kényelmes és puha kiegészítőben pihen a nappali kanapéján... Ha tetszik, amit elképzeltél, rendeld meg innen és innen ezt a különleges kollekciót!

EZ IS ÉRDEKELHET:

via:insider

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!