Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Te meg tudnád enni ezt a NÉGY LITERES levest? Színtiszta pazarlás vagy étvágygerjesztő ötlet?

Az iroda 90%-a szívből szereti a pho-levest, és az még hagyján is, ha ezt a mennyiséget 5-6 ember dönti magába, de az egy tálból csemegézgetésen kívül nincs sok értelme, sőt.

A bűnös Amerika, azon belül is egy seattle-i étterem, a Dong Thap Noodles, ahol a vietnámiak jellegzetes tésztás-húsos levesét, a rendszerint szójacsírával és friss korianderrel, csilivel lime-al tálalt pho-levest tálalják, de nem az amúgy se kicsi standard méretű tányérban, hanem sok liter alaplével, döbbenetes halom házi rizstésztával, akkora tálban, ami egy mosdókagylónak lenne inkább beillő – az egész leves egyébként négy napig készül – írja az insider.

Az étterem is tud róla, hogy gyakorlatilag lehetetlen ennyit megenni, ezért meghirdette a Super Bowl Challenge-et, ami 90 percet ad rá, hogy mind az utolsó cseppig eltüntesd a tál levesed. Egyedül.

A tál tartalma pontosan:

1,8 kilogramm házi rizstészta

1,8 kilogramm hús (steak, húsgolyó, sertésszegy)

4 liter alaplé

Aki megeszi, kap egy ingyen vacsorát és 100 dollárt, azaz kb. 26.000 forintot, és egy fotót magáról a hírességek falán. Bumm.

NÉZD, így néz ki:

A fő (pho) kérdés azonban, hogy mindez MIÉRT jön létre a marketingfogáson kívül – ki akarna ennyi levest és húst veszni hagyni? Mert a próbálkozók nagy többsége egészen nyilvánvaló, hogy elbukja a kihívást, ennyit nem lehet és nem is egészséges megenni. Most jöhetnénk a „máshol meg éheznek” szöveggel, de valljuk be, joggal. Máshol tényleg éheznek, vagy szimplán nincs pénzük étteremben enni, mi pedig csak termeljük az élelmiszerfelesleget. Szóval minket – álszentség nélkül – inkább elszomorított ez a videó.

...és ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!