Te is hallottad, ahogy beszólt a belga egészségügyi miniszter?

A közösségi médiában a minap megjelent mém szerint a belga egészségügyi miniszterasszony beszólt a magyaroknak. Szerintetek ez tényleg előfordulhat?

Az elmúlt napokban felrobbantotta a hazai közösségi médiaszférát a belga egészségügyi miniszter, Maggie de Block képe:

Na persze ez a kép is csak egy mém, ami az internet mélybugyraiból került elő, és semmi, de semmi alapja nincs. Ugyanis Maggie de Block miniszterasszony semmi ilyesmit nem mondott, sőt, nem is foglalkozik a magyar lakosság egészségi állapotával.

Olvastad már?

Ne ítélj elsőre!

A fenti mémnek és vírusként való terjedésének köszönhetően természetesen a kevésbé barátságos hazai internetes közönség is megtalálta a hangját, és rendkívül udvariatlan módon rárontott a miniszterre nemcsak a mémet leközlő magyar közösségi oldalakon, hanem Maggie de Block hivatalos Facebook-oldalán is - ahol megdöbbenéssel figyelik az ismeretlen eredetű, indokolatlan támadásokat.

Tanulság: ne dőljünk be az interneten terjedő mémhíreknek, és főleg ne viselkedjünk udvariatlanul teljesen ismeretlen emberekkel. Mindenkinek meglehet a szabad véleménye, amit kifejthet a saját közösségi felületén.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

5 magyar étterem a Michelin-kalauzból, amiről talán még nem hallottál

Hol van már az az korszak, amikor egy kezünkön meg tudtuk számolni a hazai Michelin-csillagos éttermeket! Jelenleg összesen 72 magyar éttermet ajánl a francia bázisú Michelin-kalauz, köztük a legtöbb a Michelin-tányér jelzést kapja a nemzetközi ítészektől. Ez még nem jelent Michelin-csillagot, de egy adott helyen ezeket az éttermeket is ajánlja a kalauz, kiemelkedő konyhai teljesítményük révén. 5 olyan hazai étterem következik vidéken és Budapesten, amelyekről kevesebbet hallani, pedig megérdemlik a figyelmet!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.