Te is hallottad, ahogy beszólt a belga egészségügyi miniszter?

A közösségi médiában a minap megjelent mém szerint a belga egészségügyi miniszterasszony beszólt a magyaroknak. Szerintetek ez tényleg előfordulhat?

Az elmúlt napokban felrobbantotta a hazai közösségi médiaszférát a belga egészségügyi miniszter, Maggie de Block képe:

Na persze ez a kép is csak egy mém, ami az internet mélybugyraiból került elő, és semmi, de semmi alapja nincs. Ugyanis Maggie de Block miniszterasszony semmi ilyesmit nem mondott, sőt, nem is foglalkozik a magyar lakosság egészségi állapotával.

Olvastad már?

Ne ítélj elsőre!

A fenti mémnek és vírusként való terjedésének köszönhetően természetesen a kevésbé barátságos hazai internetes közönség is megtalálta a hangját, és rendkívül udvariatlan módon rárontott a miniszterre nemcsak a mémet leközlő magyar közösségi oldalakon, hanem Maggie de Block hivatalos Facebook-oldalán is - ahol megdöbbenéssel figyelik az ismeretlen eredetű, indokolatlan támadásokat.

Tanulság: ne dőljünk be az interneten terjedő mémhíreknek, és főleg ne viselkedjünk udvariatlanul teljesen ismeretlen emberekkel. Mindenkinek meglehet a szabad véleménye, amit kifejthet a saját közösségi felületén.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Van-e új a nap alatt? 6 izgalmas új étterem a...

A balatoni gasztronómia évről évre egyre színesebb képet mutat. Míg minden szezonban nagy port kavarnak az aktuális szállás-, strandbelépő- és lángosárak, nem telik el év figyelemreméltó új helyek bejelentkezése nélkül. Hat új hely hat különböző stílusban, avagy csúcsgrill, Bíró Lajos-féle óriási rántott hús és kultúrbüfé a Balaton körül.

Nosalty

További cikkek