Szupergyors barackos tortácska

Többségünk rajong a desszertekért, elkészítésükhöz azonban nem mindig van kedvünk, pedig minimális időbefektetéssel egyszerű, de mégis különleges édességeket varázsolhatunk.

A mandulás barackos tortácska receptjéért kattints ide!

A legjobb receptek egy részét onnan ismerjük fel, hogy van bennük egy-egy diszkrét hozzávaló, amely egyetlen leheletével csodássá teszi az egészet. Ebben az esetben a mandula pont ilyen. A gyümölcsös sütik és piték készítése nem kimondottan nagy feladat, ám mégis elképesztően jó dolgokat hozhatunk ki belőlük – mandulával.

Ez a barackos-mandulás tortácska kiváló lehet, ha különösebb ürügy nélkül is meg szeretnénk szépíteni a hétköznapjainkat. Egyszerűen és villámgyorsan elkészíthető, sőt, ha nincs kéznél nektarin, bármilyen más szezonális gyümölccsel helyettesíthetjük.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?