Szuper szendvicskrémet készítettünk a kedvenc őszi alapanyagunkból

Az egyik kedvenc őszi alapanyagunk a sütőtök. Nagyon sokoldalú, változatosan elkészíthető alapanyag.

Mi most egy zsályás krémet készítettünk sütőtökből, amit pirítósra kentünk, és ropogós baconnel és karakteres ízű fetasajttal koronáztunk meg. Érdemes kipróbálni, mert ezt még a kevésbé lelkes sütőtökrajongók is kedvelni fogják (tapasztalatból mondjuk).

Nézd meg a receptvideónkat itt:

A Receptet itt találod!

Keress még több margarint a Vénusz kínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk