Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sztár lett a modell, aki a kifutón szoptatta meg kisbabáját, nézd!

Örök dilemma, pedig igaziból teljesen természetes - vagy mégsem? Ez a modell most a kifutón döntött úgy, hogy megszoptatja babáját.

Mara Martin, a 30 éves modell nem máshol szoptatta meg nyilvánosan babáját, mint a Sport Illustrated világhírű magazin Miami Swim Fashion Week nyílt válogatásán, ahol a 16 finalista egyike volt. Szóval igen sokan látták. Őt azonban szemmel láthatólag nem zavarta az emberek jelenléte és a róla készülő felvételek sem, mert széles mosollyal az arcán vonult végig 5 hónapos kisbabájával a kifutón, ezzel elindítva a véleménylavinát – ami most kivételesen úgy fest, egészen elfogadó.

Ezt láttad?

Ez a gyönyörű modell 64 éves, és ezt eszi – csak semmi koplalás

 

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés,

Külön pozitív faktor az is, hogy a hölgy nem kifejezetten modellalkatú – ettől nyilvánvalóan még emberközelibbé vált a jelenet. (A Sports Illustrated egyébként híres arról, hogy végre hús-vér lányokkal dolgozik, Palvin Barbi is szerepelt benne régebben.)

NÉZZÉTEK!

 

GIRL POWER! #SISwimSearch Sweet 16 finalist Mara walks the runway while breastfeeding her five-month-old baby. @paraisofashionfair

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés,

A július 15-i divatbemutatón Martin egyébként egy arany bikiniben vonult fel – a többi lánnyal egyetemben, a különbség csak az volt, hogy az ő karján kisgyermeke is ott figyelt, aki cuki kék fülvédőt viselt a zajok kiszűrése végett. Az ováció nem maradt el, az anya pedig a szoptatás elfogadásáért küzdő anyák szimbóluma lehet ezzel a húzásával.

Mondjuk ezt a babát meglátva az ember nem tud nem vigyorogni:

 

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés,

Egyébként a fiatal anya maga is meglepődött a kellemes fogadtatáson, és elmondása szerint nagyon reméli, hogy ezzel hozzájárult a szoptatás elfogadtatásához.

Ezeket is nézd meg!

via, címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!