Ha hiányzik a Sziget Fesztivál, irány a Majomhoz!

Augusztusban elhozza nekünk a fesztiválhangulatot a Majomhoz, a szuperhangulatos budai Városmajor kerthelyisége.

Ha augusztus, akkor Sziget, ami idén nyáron, ha csak egy rövid időre is, de beköltözik a Majomhoz kertjébe augusztus 4. és 8. között. A Garden of Freedom-nak keresztelt esemény elhozza a Városmajorba hazánk legnagyobb fesztiváljának hangulatát.

Mióta eszünket tudjuk, az augusztus a szabadságról, a Sziget Fesztiválról szól. Sajnos, ahogy tavaly, idén sem élvezhetjük a nagyszínpados estéket, de egy pici fesztiválhangulatot elhoz nekünk a Majomhoz.

A négy nap alatt megidézik a K-híd hangulatát, a vödrös italok mámorát. A Szigeten már kultikussá vált 18 órától kezdődő programok – a Majomhoz kiadásában – is felpörgetik a vendégeket:

lesz többek között táncelőadás, vízipisztolyos buli, és kutyás program. A Love Revolution szellemében házasságkötő sátorban mondhatjuk ki a boldogító igent, hétvégén pedig design vásáré a terep a Városmajor hűs lombjai között.

A Szitizenek legjobb történetei is meglepetéseket rejtenek, melyeket minden este élőzene kíséretében fedezhetünk fel együtt Buda egyik kedvenc közösségi kertjében.

Csodák, szabadság, barátságok, ez a the garden of freedom! 

Részletek itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek