Ételek, melyek segítik legyőzni a szezonális depressziót

Bár egyre hosszabbak a nappalok, ami javíthatja a kedvünket, de könnyedén előfordulhat, hogy még mindig szezonális depresszióval küzdünk. Szerencsére ételekkel javíthatunk rajta.

A szezonális depresszió legfőbb megkülönböztető jele a hagyományos depresszióhoz képest az, hogy csak az év bizonyos szakaszában jelentkezik, egyébként minden tünete megegyezik vele. A szakemberek szerint szerencsére van megoldás rá, hiszen étkezéssel is sokat segíthetünk rajta.

Forrásunk volt.


Még több a depresszióról:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!