Szavakból képek Anyák napjára

Úgy tartja a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál. A Képáruház.Hu Képkeretező műhelyében ellestük, hogyan készülhet falikép - szavakból is! (x)

Nemrégiben fedeztük fel a KépáruházOnline Képkeretező Műhely kreatív termékeit. Fotóból készült vászonképek mellett szavakból összerakott betűképeket is készítenek. Most kifejezetten Anyák napjára szemezgetünk a munkáikból.

BETŰKÉP – a nagy kedvenc

Édesanyád, nagymamád legalább annyira fog örülni ennek az egyedi betűképnek, mint egy csokor virágnak. Keresd elő a legkedvesebb közös fényképeteket, jegyezd le a kedves szavakat, küldd el, és a Képáruház.hu grafikusai elkészítik édesanyád egyik legkedvesebb faliképét!

„Anyukeretes” kollázs

A Képáruház.hu kifejezetten anyák napjára tervezett képéhez keresd elő a 7 kedvenc „anyus” fényképedet, válassz a 7 féle keretszín közül, és döntsd el, hogy elegáns fekete-fehér vagy vidám színes fotókkal készüljön.

Anyák napi vallomás

Ezzel a rendkívül elegáns képpel garantált örömkönnyeket csalsz édesanyád szemébe.Írd meg neki a 12 legnagyszerűbb érzést, gondolatot, ami eszedbe jut Vele kapcsolatosan, és a Képáruház.Hu grafikusai teljesen egyedi köntösben jelenítik meg azokat.

Szerelmednek, névnapra, szülinapra is…

Ha Anyák napjára már van ötleted, akkor is érdemes megnézned a kínálatot, máshol nem látott egyedi szerelmes képajándékokat, névnapi „ötletképeket” , izgalmas fotókollázsokat is találsz, melyek mind-mind személyre szabottan készülnek, mindenképp ajánljuk, hogy lapozz bele a képgalériába is. (x)

Tudj meg többet a Képáruház.Hu termékeiről itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.