7 étel, amibe most rakd a zsenge spenótleveleket...a főzeléken kívül

Most zsenge a spenót, tessék csak tessék, vigyenek belőle egy jókora adaggal, és ne csak főzeléket főzzenek belőle! Mutatjuk, még miben nagyon finom a nyári, leveles paraj.

A spenót sokkal több annál, mint hogy Popey-jel és a vastartalommal azonosítsuk, és kizárólag (menzás) főzeléket főzzünk belőle. Főleg, mikor épp szezonja van, és harsogóan zöld, zsenge levelekkel találkozhatunk a piacokon! Próbáljuk minél kevesebb hőkezeléssel felhasználni mondjuk salátában vagy smoothie-ban, de ha mindenképp főznénk a friss spenóttal, tegyük inkább könnyedebb tésztákra, szószókba, pesztóba, (krém)levesekbe, húsételekbe, egytálakba, pitékbe!

Spenótos ízelítő:

Kattints a képre, és nyílik a galéria, mely segít dönteni, mibe rakd a friss spenótleveleket!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Még több segítség:

Címlapról ajánljuk

További cikkek