Amikor megérkezünk a tavaszba, valószínűleg már tele van a hócipőnk a sok fagyasztott, mirelit zöldséggel és alapanyaggal. Az első szezonális termények megjelenésével azonnal átnyergelünk a friss zöldségekhez, és ezekkel kezdünk el főzni, amíg csak tehetjük. Nincs is nagyobb öröm annál, amikor először kapunk tavasszal a piacon egy nagy csokor friss spenótot: a levelekkel visszatérünk a konyhánkba, és azonnal tervezgetni kezdjük a jobbnál jobb recepteket és felhasználási módokat. Ehhez jöjjön most némi inspiráció: nézzük azokat az ételeket, amelyeknek egy adag friss spenótlevél kiválóan áll majd.
Nézd meg galériánkban a spenótos ételeket:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több tavaszi ötlet a konyhába: