7 idióta hagymavágó mód

7 mód, hogyan kell hagymát vágni. Ööö, várjunk, nem is. Hogyan nem kell hagymát vágni. Pihent agyú ötletek a 40 fokos hétvégére.

Az, hogy ki hogyan aprít hagymát, egészen kényes ügy. Mindenkinek megvan a maga módszere, trükkje, kése vagy aprítója, az anyukájától átörökített hagyománya, amiből nem enged, és ugrik a kritikára. A lényeg viszont mindig az, hogy megfontolt, átgondolt, okos technikánk legyen, mint ennek a srácnak is.

0. Ez a technika abszolút alap, én is így tanultam, igazán hatékony (de tényleg).

1. Ez még a "kések feltalálása előtt" volt bevett - simán vágjuk a falhoz a hagymafejet, és bumm, kész is. Aha. Itt már érezni, hogy nem komplett a srác.

2. Vágjunk a közepébe egyet a tenyerünk élével - taekwondo-s múltúak előnyben. Naná, hogy apró darabokra hullik!

3. Tegyünk egy elemet a kés lapjához, hagyjuk, hogy feltöltse energiával, ami majd a hagymához érintve szétcincálja a fejet. Előtte hámozzuk le a héját, ne legyünk buták!

Ezt láttad már?

Hámozz főttkrumplit nagyon trükkösen!

4. Breaktáncosoknak: nyújtsuk ki a karunkat, és csuklóból hajítsuk a tenyerünkben levő hagymát az alkarunkra, ami szétrepeszti a hagymát!

5. A zene ereje: rakjunk egy fülhallgatót a hagymánkra, (pl. Nickelbacket, ahogy mondja), mert a rockzene majd megteszi hatását.

6. Csapjunk rá egy serpenyővel - vigyázat, ha túl erősen csináljuk, feketebabbá változik!

7.A centrifugális erő hatásában bízva jól fogassuk meg az asztallapon - ezt a végén elveti, mondván, túlzottan elszédülne a hagymánk, ezért inkább legyünk empatikusak szegénnyel.

Tippek hagymás finomságokra:

Címlapról ajánljuk