Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

7 idióta hagymavágó mód

7 mód, hogyan kell hagymát vágni. Ööö, várjunk, nem is. Hogyan nem kell hagymát vágni. Pihent agyú ötletek a 40 fokos hétvégére.

Az, hogy ki hogyan aprít hagymát, egészen kényes ügy. Mindenkinek megvan a maga módszere, trükkje, kése vagy aprítója, az anyukájától átörökített hagyománya, amiből nem enged, és ugrik a kritikára. A lényeg viszont mindig az, hogy megfontolt, átgondolt, okos technikánk legyen, mint ennek a srácnak is.

0. Ez a technika abszolút alap, én is így tanultam, igazán hatékony (de tényleg).

1. Ez még a „kések feltalálása előtt” volt bevett – simán vágjuk a falhoz a hagymafejet, és bumm, kész is. Aha. Itt már érezni, hogy nem komplett a srác.

2. Vágjunk a közepébe egyet a tenyerünk élével – taekwondo-s múltúak előnyben. Naná, hogy apró darabokra hullik!

3. Tegyünk egy elemet a kés lapjához, hagyjuk, hogy feltöltse energiával, ami majd a hagymához érintve szétcincálja a fejet. Előtte hámozzuk le a héját, ne legyünk buták!

Ezt láttad már?

Hámozz főttkrumplit nagyon trükkösen!

4. Breaktáncosoknak: nyújtsuk ki a karunkat, és csuklóból hajítsuk a tenyerünkben levő hagymát az alkarunkra, ami szétrepeszti a hagymát! 

5. A zene ereje: rakjunk egy fülhallgatót a hagymánkra, (pl. Nickelbacket, ahogy mondja), mert a rockzene majd megteszi hatását.

6. Csapjunk rá egy serpenyővel – vigyázat, ha túl erősen csináljuk, feketebabbá változik!

7. A centrifugális erő hatásában bízva jól fogassuk meg az asztallapon – ezt a végén elveti, mondván, túlzottan elszédülne a hagymánk, ezért inkább legyünk empatikusak szegénnyel.

Tippek hagymás finomságokra:

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

brigantik
brigantik Mon, 2015-07-20 03:11

A következő cikk: Hogyan kell a kanalat, villát megfogni és használni... azért durva hogy ahogy haladunk előre annál butábbak lesznek az emberek, generációk..
Pl. bár ez nem tartozik ide de az EU-s játszóterek is nevetségesek.. ami időnkbe érdekes mód senki nem sérült meg , ha mégis akkor 1-2 napig sajgót és ennyi..egyre csak elkényelmeskedünk,, minden 2-3 családnak van már kocsija...