Így lesz a lehető legnyáriasabb a salátaönteted

Salátát egész évben készítünk, hogy körítsük valamivel a sült húsainkat és egyéb főfogásainkat. Persze mind a felhasznált alapanyagok, mind a salátaöntet alkalmazkodhat az adott évszak hangulatához, ízeihez. Lássuk, mi a nyári dresszingek kulcsa!

A nyár tagadhatatlanul a teraszon, jeges italok kíséretében elfogyasztott grillhúsok és friss, kevert saláták ideje. És ha még önmagában nem lenne elég napfényes az ebédünk, dolgozhatunk azon, hogy a zöld leveleseket és egyéb harsogó alapanyagokat szinte felrobbantsuk nyári energiákkal – mindehhez csupán egy üde és ütős salátaöntetre lesz szükségünk. De mi kerüljön a dresszingbe, milyen fűszerekkel, aromákkal egészítsük ki az olaj és ecet tökéletesen selymes emulzióját? Jöjjenek a legnyáriasabb salátaöntet elkészítésének tippjei és trükkjei.

Nézd meg galériánkban az igazán nyári salátaöntet furfangjait!

Receptek, amelyekkel kísérletezhetsz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több nyári ötlet, amivel feldobhatod a főztöd:

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek