Salamon András

A családom, szakmám, és az utazás a fő szerelmeim.

Név: Salamon András

Életkor: 39

Foglalkozása: szállodai alkalmazott

Kedvenc ízvilág: nyitott vagyok mindenre

Kedvenc szakács: Paul Bocuse , Lukacs István , Turos Emil, Gordon Ramsay

Kedvenc saját recept: borjúragu gombóc leves

Kedvenc recept: napról napra változóSaját specialitás: Mindahányszor kezdtem elhinni, hogy milyen kreativ vagyok, pont kiderült lekéstem róla, mert nincs új a nap alatt. Ezért inkább csak kisebb ízlésvilági változtatásaim vannak.

Izraelben élek, 29 éves koromban aliáztam. nem jókedvemben tettem, de itt könnyebb út vezet az önmegvalósításhoz. A családom, szakmám, és az utazás a fő szerelmeim. Ez a kör egy éve bővült a menyasszonyommal, egy vietnami találkozás után.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.