Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Saját teherautójára pakolta az óriás cetcápatetemet, hogy eladja egy étteremnek, de letartóztatták

Bizarr történet Kínából, megérdemelt büntetés: kisteherautóra pakolt, városon végigutaztatott, étterembe szánt, sokkoló méretű haltetem, amiről kiderült, még védett is volt.

Egészen szürreális látványt nyújtott pár napja az a kisteherautó a kínai Fucsien tartományában, aminek platójára rávarázsoltak egy hatalmas, kétoldalt földig nyúló vérző cetcápatetemet, amit egy helyi étterembe szántak eladásra.

A konyha azonban visszautasította az ajánlatot, arra hivatkozva, hogy az állat büdös és vélhetően higanyfertőzött is, ezért a halászok úgy döntöttek, inkább fűrésszel esnek neki a szerencsétlen állatnak, hogy kisebb darabokban könnyebben megszabaduljanak tőle. Az állatvédő lelkületű illetve empatikusabb olvasók (és esetleges szemtanúk) bizonyára egy emberként hördültek fel, de meg is van a büntetés: egy embert le is tartóztattak, a cetcápa ugyanis védett állat.  

Még nem tudni, mi lesz a büntetés, vagy hogy keresnek-e további gyanúsítottakat, de az biztos, hogy az állat nemzetileg védett állat Kínában, ahol sajnos hírhedten hanyagul állnak az állatvédelemhez.

...és ezeket láttad?


via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!