Révész Pál (Tigi)

A bátorság az erényem, néha azonban ez szerintem inkább keményfejűség.

Név: Révész Pál (Tigi)

Életkor: 38

Foglalkozása: szellemi szabad gondolkodó, munkanélküli újságíró, élelmiszeripari mérnök

Kedvenc ízvilág: német autentikus, azaz húst hússal

Kedvenc szakács: Tom Kerridge, Tom Aikens és Alan Ducasse

Kedvenc saját recept: pármai sonkába tekert kardhal fokhagymás-tormás tört új krumplival, narancsos-tejszínes mártással, kakukkfüves Chantonnay répával, párolt zöldbabbal.

Kedvenc recept: Alan Ducasse fűszervajas tőkehala, shiitake gombával, paradicsom konkasszéval és kandírozott fokhagymával.

Saját specialitás: Mindent nagyon szeretek, elsősorban a húsokat sütni.

Igazi túlélő vagyok. Voltam én már minden, még akasztott ember is, csak leszakadt a faág, szerencsémre! Elérkezettnek látom az időt, hogy végre egyenesbe jöjjek, azaz elinduljon az életem olyan irányba, amire büszke lehetek. Van egy kislányom, akire a legbüszkébb vagyok a világon. Szeretek olvasni, meg beszélni. Szeretnék egyszer hátrányos helyzetű gyerekeket tanítani, ha lehetőségem adódik rá. Utazom, amerre csak lehet, hogy megismerjem jobban a világot, pedig félek a repülőben, ugyanis tériszonyom mellett a klausztrofóbiát is le kell küzdenem.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Hogyan tovább, Balaton? – Ez lehet az éttermek sorsa a...

Hiába volt két nagyon jó éve a Balatonnak, az idei nagy nyitás miatt a turisták ismét külföldön nyaralnak, a magyar éttermeket mindeközben a munkaerőhiány, az infláció és az energiaválság is fenyegeti. Mi lesz az éttermekkel a balatoni vendéglátósok szerint? A Nosalty Hogyan tovább? - című sorozatának új részében erről kérdeztük a szakmabelieket.

Nosalty

További cikkek