Révész Pál (Tigi)

A bátorság az erényem, néha azonban ez szerintem inkább keményfejűség.

Név: Révész Pál (Tigi)

Életkor: 38

Foglalkozása: szellemi szabad gondolkodó, munkanélküli újságíró, élelmiszeripari mérnök

Kedvenc ízvilág: német autentikus, azaz húst hússal

Kedvenc szakács: Tom Kerridge, Tom Aikens és Alan Ducasse

Kedvenc saját recept: pármai sonkába tekert kardhal fokhagymás-tormás tört új krumplival, narancsos-tejszínes mártással, kakukkfüves Chantonnay répával, párolt zöldbabbal.

Kedvenc recept: Alan Ducasse fűszervajas tőkehala, shiitake gombával, paradicsom konkasszéval és kandírozott fokhagymával.

Saját specialitás: Mindent nagyon szeretek, elsősorban a húsokat sütni.

Igazi túlélő vagyok. Voltam én már minden, még akasztott ember is, csak leszakadt a faág, szerencsémre! Elérkezettnek látom az időt, hogy végre egyenesbe jöjjek, azaz elinduljon az életem olyan irányba, amire büszke lehetek. Van egy kislányom, akire a legbüszkébb vagyok a világon. Szeretek olvasni, meg beszélni. Szeretnék egyszer hátrányos helyzetű gyerekeket tanítani, ha lehetőségem adódik rá. Utazom, amerre csak lehet, hogy megismerjem jobban a világot, pedig félek a repülőben, ugyanis tériszonyom mellett a klausztrofóbiát is le kell küzdenem.

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...