Révész Pál (Tigi)

A bátorság az erényem, néha azonban ez szerintem inkább keményfejűség.

Név: Révész Pál (Tigi)

Életkor: 38

Foglalkozása: szellemi szabad gondolkodó, munkanélküli újságíró, élelmiszeripari mérnök

Kedvenc ízvilág: német autentikus, azaz húst hússal

Kedvenc szakács: Tom Kerridge, Tom Aikens és Alan Ducasse

Kedvenc saját recept: pármai sonkába tekert kardhal fokhagymás-tormás tört új krumplival, narancsos-tejszínes mártással, kakukkfüves Chantonnay répával, párolt zöldbabbal.

Kedvenc recept: Alan Ducasse fűszervajas tőkehala, shiitake gombával, paradicsom konkasszéval és kandírozott fokhagymával.

Saját specialitás: Mindent nagyon szeretek, elsősorban a húsokat sütni.

Igazi túlélő vagyok. Voltam én már minden, még akasztott ember is, csak leszakadt a faág, szerencsémre! Elérkezettnek látom az időt, hogy végre egyenesbe jöjjek, azaz elinduljon az életem olyan irányba, amire büszke lehetek. Van egy kislányom, akire a legbüszkébb vagyok a világon. Szeretek olvasni, meg beszélni. Szeretnék egyszer hátrányos helyzetű gyerekeket tanítani, ha lehetőségem adódik rá. Utazom, amerre csak lehet, hogy megismerjem jobban a világot, pedig félek a repülőben, ugyanis tériszonyom mellett a klausztrofóbiát is le kell küzdenem.

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?