Révész Pál (Tigi)

A bátorság az erényem, néha azonban ez szerintem inkább keményfejűség.

Név: Révész Pál (Tigi)

Életkor: 38

Foglalkozása: szellemi szabad gondolkodó, munkanélküli újságíró, élelmiszeripari mérnök

Kedvenc ízvilág: német autentikus, azaz húst hússal

Kedvenc szakács: Tom Kerridge, Tom Aikens és Alan Ducasse

Kedvenc saját recept: pármai sonkába tekert kardhal fokhagymás-tormás tört új krumplival, narancsos-tejszínes mártással, kakukkfüves Chantonnay répával, párolt zöldbabbal.

Kedvenc recept: Alan Ducasse fűszervajas tőkehala, shiitake gombával, paradicsom konkasszéval és kandírozott fokhagymával.

Saját specialitás: Mindent nagyon szeretek, elsősorban a húsokat sütni.

Igazi túlélő vagyok. Voltam én már minden, még akasztott ember is, csak leszakadt a faág, szerencsémre! Elérkezettnek látom az időt, hogy végre egyenesbe jöjjek, azaz elinduljon az életem olyan irányba, amire büszke lehetek. Van egy kislányom, akire a legbüszkébb vagyok a világon. Szeretek olvasni, meg beszélni. Szeretnék egyszer hátrányos helyzetű gyerekeket tanítani, ha lehetőségem adódik rá. Utazom, amerre csak lehet, hogy megismerjem jobban a világot, pedig félek a repülőben, ugyanis tériszonyom mellett a klausztrofóbiát is le kell küzdenem.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?