Te milyen gyorsan találod meg a grillsütőt a képen?

Ketchup, mustár, hot dog, ananász és steak. Ezek között rejtőzködik egy grillsütő is! Te vajon milyen gyorsan találod meg?

Legújabb képrejtvényünk első látásra egyszerűnek tűnhet, ám valószínűleg azon kapod majd magad, hogy már legalább 10 perce próbálod megoldani a feladványt. De ne aggódj, mert minél többet edzed az agyadat, annál könnyebben megy majd a hasonló játékok megfejtése. Induljon hát a gyakorlás!

Íme, a fejtörő:

Te megtalálod a grillsütőt?

A feladat tehát, hogy minél hamarabb megtaláld a grillsütőt a képen. A tapasztalt játékosok akár pár másodperc alatt is képesek felkutatni az elrejtett kis részletet. A grillsütő teljesen beleolvad a környezetébe, ezért fontos, hogy tényleg erősen koncentrálj a fejtörőre. Ne kapkodj, és hagyj magadnak elegendő időt a grillsütő felkutatására!

Készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor még most megteheted. Sőt, itt egy kis segítség is: a grillsütő piros színű. Na, így könnyebb?

Íme, a megoldás!

Igen, ott rejtőzik!

Neked milyen gyorsan sikerült megtalálni a grillsütőt?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!