Receptverseny a Mátyás Pincében

Szeretnéd, hogy Budapest egyik legrégebbi éttermének menüjében szerepeljen a recepted? Jelentkezz a Mátyás Pince receptversenyére! (x)

A Mátyás Pince Étterem idén 110 éves. A kerek évforduló alkalmából receptversenyt írtak ki, miszerint keresik a legfinomabb, legeredetibb, igazán hagyományos, a szó legnemesebb értelmében ízőrző fogásokat!

A legkiválóbb fogások – készítőjük nevével együtt - 2014 nyarán és őszén felkerülnek a Mátyás Pince étlapjára. A nyertes ezen felül másodmagával fogyaszthatja el Mátyás Király és Beatrix 4 fogásos lakomáját egy palack minőségi vörösbor kíséretében a Mátyás Pince Étteremben!

A recepteket a szervezők az info@matyaspince.hu e-mail címre várják június 30-ig. Legyél Te is egy időre a 110 éves Mátyás Pince séfje! Jelentkezz most a receptversenyre! (x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?