Receptverseny a Mátyás Pincében

Szeretnéd, hogy Budapest egyik legrégebbi éttermének menüjében szerepeljen a recepted? Jelentkezz a Mátyás Pince receptversenyére! (x)

A Mátyás Pince Étterem idén 110 éves. A kerek évforduló alkalmából receptversenyt írtak ki, miszerint keresik a legfinomabb, legeredetibb, igazán hagyományos, a szó legnemesebb értelmében ízőrző fogásokat!

A legkiválóbb fogások – készítőjük nevével együtt - 2014 nyarán és őszén felkerülnek a Mátyás Pince étlapjára. A nyertes ezen felül másodmagával fogyaszthatja el Mátyás Király és Beatrix 4 fogásos lakomáját egy palack minőségi vörösbor kíséretében a Mátyás Pince Étteremben!

A recepteket a szervezők az info@matyaspince.hu e-mail címre várják június 30-ig. Legyél Te is egy időre a 110 éves Mátyás Pince séfje! Jelentkezz most a receptversenyre! (x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek