Rántott hal a legfinomabb és legroppanósabb bundában

Mi lesz az idei fő fogás az ünnepi asztalodon? Ne is gondolkodj tovább, segítünk! Ha szereted a halat, nagyon hálás leszel ezért a receptért, figyelj! (x)

Rántott hal, de nem ám szálkás pontyból! Harcsából és tőkehalból is el tudod készíteni ezt az izgalmas bundájú finomságot!

Egy egyszerű rántott halat is lehet hova fokozni. A ropogós mandulás panír alapja a kukoricaliszt, így lesz tökéletes a végeredmény. Ezzel a recepttel garantált sikert arathatsz karácsonykor, készítsd el!

Eszméletlen finom rántott hal - receptért kattints ide!

Keress sütőolajat itt a Vénusz kínálatában!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek