A raguleves kiváló választás ebédre, vacsorára, mégpedig több okból is. Bármit beletehetünk, amit a kamránk felszereltsége vagy a szezon megenged, készíthetjük húsosan, de mentesen is, tésztával, anélkül, savanykásan, fűszeresen. Alább a legkedveltebb verziók találhatók: melyik raguleves a legszimpatikusabb?
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több raguleves414Kalória33.3gFehérje30.6gSzénhidrát14.4gZsírAz örök klasszikus, csirkéből főzött raguleves, amit készíthetünk tejesen, de az alábbi recept szerint mentesen is. -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több raguleves350Kalória15.2gFehérje37.4gSzénhidrát14gZsírTésztával kiegészítve még laktatóbbá válik a raguleves, szórjunk bele egy marékkal! -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több zöldségleves138Kalória3.5gFehérje15.6gSzénhidrát5gZsírHa elég zöldséget használunk, és kellően sokszínűen válogatjuk össze őket, hús nélkül is megoldható a raguleves.
Még több raguleves itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!