Túró Rudi, amihez kanál kell: új termékkel rukkolt elő a Pöttyös

Több mint 50 éve rajongunk az egyik legmagyarabb édességért, a Túró Rudiért. Az utóbbi években egyre újabb variációkat láthattunk az összes generáció által szeretett témára. Ennek a folyamatos megújulásnak a legfrissebb állomása a Pöttyös Túródesszert, ami a megszokottól eltérő formában hozza el nekünk a csokis-túrós finomságot.

Akik szeretik a Pöttyös márkát, biztosan örülni fognak annak, hogy a Pöttyös termékcsalád újabb taggal gyarapodott: a Pöttyös Túródesszerttel. A boltokban júliusban jelent meg az ínycsiklandozó, kanalazható prémium túródesszert három különféle öntettel, ami jöhet reggel, délben, este, amikor csak megkívánja az ember.

Ilyen a Pöttyös kanalazva

Ha Pöttyös, akkor rögtön tudni lehet, hogy közkedvelt, harmonikus ízvilágról és csakis kiváló minőségű termékről van szó. A Pöttyös kétségtelenül épít a sokévtizedes hagyományra, ugyanakkor alkalmazkodik a változó fogyasztói igényekhez is, és folyamatosan fejleszti, megújítja a kínálatát.

Ezúttal a megszokott „Pöttyös” íz egy kétkamrás, prémium minőségű túródesszertben köszön vissza, friss túródarabokkal, külön kamrában ínycsiklandozó öntettel.

Az új Pöttyös Túródesszert krémesen csokis, ellenálhatatlanul epres és lágy karamellás ízekben érhető el.

A Pöttyös termékpalettáján most már tényleg bármilyen fogyasztási alkalomra találunk valamilyen finomságot: reggelire, tízóraira és uzsonnára Pöttyös Kakaót, étkezések utáni desszertnek a Pöttyös Tejsütit, a Pöttyös Túró Rudit vagy a Pöttyös GURU-t, a legújabb szenzációt, a Pöttyös Túródesszertet pedig a nap bármely percében élvezhetjük, ha egy kis kényeztetésre vágyunk.

A Pöttyös megújulóképessége és változatossága a nyitja annak, hogy 1968 óta itt van velünk. Több mint fél évszázada fogyasztunk heti rendszerességgel valamilyen Pöttyös terméket, de ajándékba is előszeretettel viszik a magyarok külföldi barátoknak a hungarikumnak számító Pöttyös Túró Rudit. De vajon milyen a Pöttyös kanalazva?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek